ИРАНСКИЯ ПРОВАЛ?

Сергей Ауслендер, 15.04.2024 г.

Началникът на иранския генерален щаб – „Операция True Promise (Farting Steam) срещу Израел е завършена и няма да продължи!“.

Те „отмъстиха“ на ционистите и всичко е наред.

Благодарение на невероятната ефективност на нашата противовъздушна отбрана и авиацията, плюс помощта на съюзниците ударът беше отблъснат почти без щети, само с една жертва. Няма да броя колко пари са похарчени –ефективността на ПВО се измерва не с цената на ракетите-прехващачи, а с цената на предотвратените щети.

Нещата обаче не са толкова прости. Днес Иран създава нова реалност, в която е готов да отговори с директни удари от своя територия на всяко наше действие –  удар по базите му в Сирия или ликвидиране на друг генерал от „Пасдаран“ (Ислямски революционен гвардейски корпус създаден през 1979 г., няколко месеца след ислямската революция – Н.К.). Нещо подобно на случилото се с обстрела от ивицата Газа – първо граничните селища, след това Сдерот, после Ашкелон, Ашдод и накрая Хайфа.

Следователно нашата задача е да нарушим тези му намерения още в началото. В противен случай ще трябва да отблъскваме подобни нападения веднъж месечно или дори по-често. В подобни случаи няма как да се запасиш с ракети-прехващачи или самолети. Нужно е да им отговорим така, че аятоласите много да ги заболи. Тогава ще видим какво ще измислят.

Имаме и уникалния шанс да ликвидираме ядрената им програма и да сложим точка на този въпрос.

Разбира се, че ще бъдем публично осъдени, но след това ще ни благодарят. Както беше през 1981 г., когато ликвидирахме иракската ядрена програма, за която Time по-късно написа: „...бомбардирайки иракския реактор, Израел направи услуга на световната общност.“

Задавали ли сте си въпроса – „Как американските ни приятели щяха да проведат „Пустинна буря“, ако Саддам имаше атомна бомба?“


 

Коментари

Популярни публикации от този блог

РУСИЯ ЗАТВАРЯ ЮЖНАТА СИ ГРАНИЦА

ДОЖИВЯХ И ТОВА….

ПРОРУСКИЯТ ЗАВОЙ НА СЛОВАКИЯ – ПРЕДВЕСТНИК НА ТЕНДЕНЦИЯ?