МЕЧТИТЕ ИМ…

 

Леонид Невзлин, 29.03.2024 г.

Много хора в Русия обичат да мечтаят за Великата Русия на бъдещето. Дори и Светейшия патриарх и останалите архиереи на църквата, събрали се вчера на Всемирния (защо не) църковно-народен събор.

Сънищата им са много впечатляващи. В необятните пространства на Русия, Беларус и завладяната Украйна (от която са прогонени всички нацисти с техния либерализъм и демокрация), ще бъдат заселени семейства, изселени от големите градове, в едноетажни къщурки с всички удобства. Така те ще бъдат освободени, веднъж завинаги от кавги, прелюбодеяния и аборти. Задълженията на тези семейства ще включват:

Първо, но най-важно – усърден секс, от който редовно на всеки девет месеца се ражда нов руснак. Тези нови руснаци бързо ще станат толкова много, че руският свят ще трябва, волю или неволю, да се разшири във всички околни страни от Европа и Азия (какво да се прави, руснаците се нуждаят от жизнено пространство повече от всеки друг народ).

Второ – ежедневни молитви, поне по пет пъти дневно за унищожаването на Сатаната и сатанистите в Съединените щати, а които Съединените щати трябва да рухнат. Децата трябва да научат тези молитви от ранна детска възраст, защото анимационните филми, игрите и други диверсионни продукти на Дявола са смъртоносни за тях.

Трето – грижи за германците, французите, италианците, англичаните и други нещастници, бягащи от западните изкушения, които изнемогват без традиционните руски ценности (руския език, Достоевски, водката, иконите и строгата моногамия). И никакви грижи за грубите, необразовани и склонни към тероризъм таджики, които не бива да се допускат, даже като прислужници до  руските комфортни едноетажни къщурки.

Четвърто – (между сексуалните занимания) бойна, политическа и друга подготовка за нови свещени специални операции, тъй като руският свят винаги трябва да се разширява, а е невъзможно да бъдат оставяни без руската грижа и братята – отначало западните и южните славяни (от поляци до черногорци), след това останалите православни (от гърци до етиопци), и накрая въпросът може да опре и до всички други християни.

А след това – кой знае?

Великата Русия на бъдещето няма граници…..

Коментари

Популярни публикации от този блог

РУСИЯ ЗАТВАРЯ ЮЖНАТА СИ ГРАНИЦА

ДОЖИВЯХ И ТОВА….

ПРОРУСКИЯТ ЗАВОЙ НА СЛОВАКИЯ – ПРЕДВЕСТНИК НА ТЕНДЕНЦИЯ?