ПОСЕЯЛИЯТ ВЯТЪР

 

Алексей Лушников, 31.12.2023 г.

Русия поиска заседание на Съвета за сигурност на ООН. Вероятно причината е евентуалният белгородски отговор на въоръжените сили на Украйна на масираните бомбардировки на градове и села в Украйна, извършени ден по-рано от войските на Путин. С този отговор приключва застойната 2023 г. и започва бурната 2024 г. Освен ако, разбира се, не се случи нещо в следващите 24 часа.

Ако сееш вятър, ще пожънеш буря. Защото умишленото зло е наказуемо. Многократно подсилвано, то неизбежно се връща при своя виновник. Вятърът е зъл. Беше посеян на 24 февруари 2022 г. Бурята е ответният удар на съдбата. И този удар ще бъде страшен за Путин. Очаквайте голямо ято черни лебеди, събрани в една точка. Очевидно е, че на 30 декември 2023 г. започва период на сериозни сътресения в личната съдба на руския владетел.

Те ще завършат с краха на режима на Путин. Тук няма нищо лично. Това е логиката на всеки тоталитарен режим.

Днес путинският елит на Путин напълно осъзнава това.

В последните два дни на годината, в Съвета за сигурност на ООН и по закрити канали, Путин ще извади добре позната история на ужасите и ще плаши с мръсен взрив в Запорожката атомна електроцентрала и с ядрени бомбардировки на европейските градове. Целта е да се принуди Западът да повлияе на Украйна. Следващите удари срещу Русия ще бъдат сериозна пречка за преизбирането на 17 март. Путин ужасно се страхува от това.

Ще трябва да се извършат много фалшификации и дописвания в изборните книжа, за да се заветните 80%.

Изглежда, че Украйна намери реален начин да повлияе на Путин и разбра къде е скрита „иглата на Кашчей Безсмъртни“.

P.S. Руското Министерство на отбраната призна, че смъртта на жителите на Белгород е резултат от дейността на руската противовъздушна отбрана.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РУСИЯ ЗАТВАРЯ ЮЖНАТА СИ ГРАНИЦА

ДОЖИВЯХ И ТОВА….

ПРОРУСКИЯТ ЗАВОЙ НА СЛОВАКИЯ – ПРЕДВЕСТНИК НА ТЕНДЕНЦИЯ?