ТЕРОРЪТ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНО СРЕДСТВО ЗА УПРАВЛЕНИЕ

 

Ел Мюрид, 28.09.2023 г.

На руснаци им предстои затвор, ако се изкажат положително за Навални

Депутатите от Държавната дума ще разгледат на пленарно заседание днес, законопроект за наказателна отговорност за оправдаване и пропаганда на екстремизъм, съобщава РИА „Новости“, позовавайки се на източник в Думата. Според изданието, Държавният комитет по строителството препоръча на депутатите да приемат документа на първо четене.

Законопроектът е внесен в Държавната дума през юли тази година. Той е инициирана от депутатите от „Единна Русия“ Пьотър Толстой, Анна Кузнецова, Василий Пискарьов, Андрей Картаполов и Ернест Валеев. Парламентаристите предложиха руснаците да бъдат вкарвани в затвора до пет години за публично оправдаване на екстремизма или за пропагандирането му. Планира се да бъдат направени съответните изменения в чл. 280 от Наказателния кодекс на Руската федерация. Сега статията предвижда наказание само за призиви за извършване на екстремистка дейност.

Още един пример, че машината за терор в страната може да бъде спряна само по един начин – чрез отстраняване на терористите от властта и от социалния живот като цяло. Поредният законопроект за поредните поводи за наказания….

Лицата, които умишлено отприщват терористична война срещу страната и народа й не осъзнават, че терорът е изключително опасен инструмент за управление, защото се подчинява се на три основни закономерности:

1.Това е в най-чист вид механизъм за създаване на ад, тук, на земята. Това означава, че терорът и насилието могат само да нарастват.

2.Целта на терора е да управлява чрез страх, но страхът има граници. Чисто психологически. Човек се страхува само до известна степен.

3.Терорът може да бъде спрян само по един начин –чрез елиминиране на терористите. Физически или социално. Човекът-терорист сам си подпечатва еднопосочен билет.

Любопитно ми е – съзнават ли тези доброволни терористи-аматьори , че ги очаква едно единствено бъдеще?

Коментари

Популярни публикации от този блог

РУСИЯ ЗАТВАРЯ ЮЖНАТА СИ ГРАНИЦА

ДОЖИВЯХ И ТОВА….

ПРОРУСКИЯТ ЗАВОЙ НА СЛОВАКИЯ – ПРЕДВЕСТНИК НА ТЕНДЕНЦИЯ?